~Leave ur link here my Dear n foLLow ~

~mAse itu eMaS~

Friday, March 11, 2011

20 soalan ~ soalan before coupLe

soalan ~ soalan ini u oLLs patut tanya before u oLLs couple
baek boy mahupom gurl korang mesti tanye before nak couple dgn u oLLs punye tutt
!!ok!!

1. awk sanggup ke setia dgn saye?

2. awk ni serius ke nak couple dgn saye?

3. ape matlamat awk dr hubungan kite nie?

4. awk sedia terima segala kelemahan saye?

5. awk sedia tuk rapat dan kenal~kenal dgn pemily saye?

6. awk sedia tuk layan segala kerenah saye?

7. awk tahu ke ape makna cinta sebenarnya?

8. awk sedia korbankan masa tu saya?

9.awk bole sabar ke dgn setiap perasaan cemburu saye?

10. awk bole kawal ke perasaan cemburu awk pada saye?

11. awk bole ke jadi profesional bile saya kena berurusan dgn gurl atau boys laen?

12. bole ke awk percayakan saya walupom tak la 100%?

13. awk yakin tak dengan cinta saya nie?

14. awk sedia ke kena ambil tahu setiap kegemaran saya?

15. awk sedia ke tuk igt tarikh ~ tarikh penting?

16. awk sedia gune prinsip sharing is caring?

17.awk sedia ke bertolak ansur dlm pelbagai hal?

18. awk sedia tuk redakan amarah saye bile saye tension?

19.awk sedia tuk col saye dan dgr luahan rindu saye pd awk?

20.sediakah awk terima hakikat jika kita tiada jodoh?

ni antara dari banyak soalan yg korang mesti tnya b4 couple

kalau jawapan nya bnyak YA cerah la hubungan kamu
dan bole pergi lebih jauh
maybe as a husband n wife

kalau TIDAK lebih banyak
maknanya kamu belum sedia tuk couple apatah lagi berkahwin

igt senang ke nak couple
kalau juz nak maen2 bole la
tapi kalau nak serius kene pikir seelok~eloknya
tapi yg penting jgn sesekali maenkan perasaan org yg sayang kite
jgn mudah lafazkan sayang dan cinta
sbb ia begitu mahal dan begitu berharga






(^_^) pabiLa Sang Ratu bercerita (^_^)

3 comments:

Farah Aiey Aieda said...

Kaq... Boley x adeq nk copy 20 soalan ny ? Adeq nk bgy someone... Hehe.. Klo x boley xpe... :)

$aNg Ra+u said...

bole..ambek aje n bg la kat someone tu.. :) sharing is caring dear

Farah Aiey Aieda said...

oww okay.. thankx akq